עשרה דברים שצריך לדעת על אלי פלדמן:
- האיש דור שלישי למשפחת קצבים.
- הוא מומחה לבשר, חי, נושם ובעיקר אוכל אותו.
- את ההמבורגרים שלו הוא מכין בעבודת יד מנתחים משובחים במיוחד.
- הוא מאוד אוהב להאכיל אנשים.
- אפילו אם הם צמחונים 😉.
- יש לו מנות מיוחדות כמו קציצה בתיבה, שפוך ועוד.
- קציצה עגלגלה זה הבייבי שלו.
- המסעדה התחילה את דרכה כעגלה נגררת.
- הרבה אנשים אומרים לו שההמבורגר שלו הכי טעים בישראל.
- האיש שני מטר גובה ושני מטר רוחב ובכל זאת משוכנע שאומרים לו את זה רק בגלל איכות ההמבורגר.