עשרה דברים שצריך לדעת על אלי פלדמן: האיש דור שלישי למשפחת קצבים.הוא מומחה לבשר, חי, נושם ובעיקר אוכל אותו.את ההמבורגרים שלו הוא מכין בעבודת יד מנתחים משובחים במיוחד.הוא מאוד אוהב להאכיל אנשים.אפילו אם הם צמחונים 😉.יש לו מנות מיוחדות כמו קציצה בתיבה, שפוך ועוד.קציצה עגלגלה זה הבייבי שלו.המסעדה התחילה את דרכה כעגלה נגררת.הרבה אנשים אומרים לו שההמבורגר שלו הכי טעים בישראל.האיש שני מטר גובה ושני מטר רוחב ובכל זאת משוכנע שאומרים לו את זה רק בגלל איכות ההמבורגר.